Interne Communicatie

Omzetverhoging met merkconsistentie voor Eindhoven citymarketing

Omzetverhoging met merkconsistentie voor Eindhoven citymarketingDe gemeente Eindhoven is de gekste nog niet? Naast meerdere trofeeën en awards die ze in de wacht sleepten realiseerde ze ook nog eens een flinke omzetverhoging. Hoe ze dit bereikt hebben lees je in deze whitepaper. Verrijk je kennis met de praktijkverhalen en ga ook zelf aan de slag met merkconsistentie.

Bekijk ' Omzetverhoging met merkconsistentie voor Eindhoven citymarketing '

Digitale communicatiemiddelen binnen de overheid

Digitale communicatiemiddelen binnen de overheidGemeenten hebben de komende tijd te maken met complexe uitdagingen. Nieuw personeel, burgerparticipatie en grote, complexe projecten. Daarom is duidelijke en efficiënte communicatie nu nog belangrijker dan ooit! Met de 8 tips uit deze whitepaper gaan medewerkers beter samenwerken en communiceren. Start vandaag nog met de juiste digitale communicatiemiddelen.

Bekijk ' Digitale communicatiemiddelen binnen de overheid '

Digitale dienstverlening: In 6 stappen naar een digitale gemeente

Digitale dienstverlening: In 6 stappen naar een digitale gemeenteBurgers staan midden in de digitale netwerksamenleving. Zij verwachten snel, overal en altijd digitaal zaken te kunnen doen, dus ook met gemeenten. Denk bijvoorbeeld aan meldingen doen via een app en digitaal vergunningen aanvragen. Hoe zorg je dat jouw gemeente een moderne en digitale dienstverlening biedt? Zet in 6 stappen de burger centraal met deze whitepaper.

Bekijk ' Digitale dienstverlening: In 6 stappen naar een digitale gemeente '

Maak de juiste beslissingen binnen het gemeentebestuur

Maak de juiste beslissingen binnen het gemeentebestuurWil een gemeente duurzamer zaken doen, efficiënter werken en transparantie creëren binnen een besluitvormingsproces? Lees in dit artikel meer over een optimaal bestuurlijk besluitvormingsproces. Uiteindelijk is teamwork de sleutel tot succes bij het slagen van een besluitvormingsproces. Lees hierover en over andere onderdelen bij een optimaal besluitvormingsproces in het volledige artikel.

Bekijk ' Maak de juiste beslissingen binnen het gemeentebestuur '

Bas Heijne, NRC-columnist tijdens Doxis Seminar

Bas Heijne, NRC-columnist tijdens Doxis SeminarOp het Doxis seminar was NRC-columnist en schrijver Bas Heijne keynote. Heijne geeft aan dat er meer balans moet komen bij overheden. Wat wil een overheid wel en wat niet? Wat verbindt ons nog? Daarnaast moet er iets veranderen aan het bewustzijn en hoe wel met elkaar omgaan in deze maatschappij. Lees nu het volledige artikel en ontdek nog meer standpunten van Bas Heijne.

Bekijk ' Bas Heijne, NRC-columnist tijdens Doxis Seminar '

De vernieuwde versie van SharePoint

De vernieuwde versie van SharePointBedrijven vinden het belangrijk om te kunnen profiteren van nieuwe toepassingen en diensten voor zowel de lokale server als voor de cloud. De nieuwe versie van SharePoint: SharePoint Server 2013 is een efficiënt platform waarmee bedrijven met verschillende IT-infrastructuren de mogelijkheid krijgen om hun IT infrastructuur te optimaliseren. SharePoint Server 2013 heeft een nieuw design en nieuwe/verbeterde functies.

Bekijk ' De vernieuwde versie van SharePoint '
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!