(Open) Standaarden

Binnen gemeenten wordt gestreefd naar het gebruik van open standaarden. Open standaarden dragen immers bij aan interoperabiliteit en leveranciersonafhankelijkheid. Het gebruik van open standaarden in ICT-systemen bespaart kosten en verlicht administratieve lasten.

Enterprise Application Integration: een handleiding

Enterprise Application Integration: een handleidingBij fusies en bij modernisering of om de kosten te drukken, is integratie van het applicatielandschap van groot belang. Vaak worden enorm veel programma’s, databases en interfaces gebruikt die op het eerste gezicht niet gemakkelijk samen zijn te voegen. Maar hoe pak je Enterprise Application Integration aan? Dat lees je in de technology paper Enterprise Application Integration.

Bekijk ' Enterprise Application Integration: een handleiding '

Wat zijn de voordelen van documentcreatie in de zorg?

Wat zijn de voordelen van documentcreatie in de zorg?In de zorg wordt dagelijks veel belangrijke persoonlijke informatie verwerkt. Zorgvuldigheid op het gebied van informatie-uitwisseling en verslaglegging is hierdoor zeker op zijn plaats. Hoe kunnen professionele documenten eenvoudig worden gecreëerd zonder fouten te maken? Lees verder over hoe documentcreatie hieraan kan bijdragen.

Bekijk ' Wat zijn de voordelen van documentcreatie in de zorg? '

Zaak- en documentservices met Stadsbeheer, BCT en Hellevoetsluis

Zaak- en documentservices met Stadsbeheer, BCT en HellevoetsluisBekijk deze webcast en leer meer over standaarden in de praktijk met de gemeente Hellevoetsluis, stadsbeheer, KING en BCT. Na het bekijken van deze webcast kunt u antwoord geven op de volgende twee vragen: wat kan ik met deze koppeling en hoe word ik opdrachtgever? Ga als gemeente aan de slag met standaarden aan de hand van deze webcast.

Bekijk ' Zaak- en documentservices met Stadsbeheer, BCT en Hellevoetsluis '

Waarom zijn standaarden belangrijk voor gemeenten?

Waarom zijn standaarden belangrijk voor gemeenten?In deze webcast gaan Etienne Duchateau en Arend van Beek van KING en Ronald Kerckhoffs en Bart Suers van BCT samen in op het onderwerp Zaak- en Documentservices. Waarom is het gebruik van standaarden belangrijk voor gemeenten en wat zijn de voordelen? Bekijk de webcast en kom erachter.

Bekijk ' Waarom zijn standaarden belangrijk voor gemeenten? '

Hoe kan een gemeente aan de slag met standaard documentcreatieservices?

Hoe kan een gemeente aan de slag met standaard documentcreatieservices?Luister en bekijk deze webcast welke in gaat op verschillende punten van standaard documentcreatieservices voor nu en in de toekomst. Het doel van dit webinar is het inzichtelijk maken van de voordelen van de standaarden en hoe de gemeente hiermee aan de slag kan. Hoe wordt uw gemeente opdrachtgever bij de implementatie van standaarden? Bekijk de webcast!

Bekijk ' Hoe kan een gemeente aan de slag met standaard documentcreatieservices? '
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!