Digitaal factureren

Digitaal factureren omvat niet alleen het versturen van de digitale facturen zelf, maar betreft tevens de afhandeling daarvan. Zo'n digitale factuur moet aan dezelfde eisen als een papieren factuur voldoen, lees daarover verder in deze rubriek.

4 voorbeelden waarom papieren post een risico is

4 voorbeelden waarom papieren post een risico isAan de groei van papieren post is een aantal jaar geleden een eind gekomen. Zeker met de komst van communicatiemiddel zoals internetbankieren, e-mail en Whatsapp. Het verspreiden van papieren poststukken is een ineffici├źnt en risicovol proces. Lees in dit artikel waarom het werken met papieren poststukken eigenlijk niet meer van deze tijd zou moeten zijn.

Bekijk ' 4 voorbeelden waarom papieren post een risico is '

Digitale handtekening versus pen en papier: de voordelen op een rij

Digitale handtekening versus pen en papier: de voordelen op een rijSteeds meer mensen maken gebruik van een digitale handtekening. Maar aan welke regels moet een digitale handtekening volgens de wet voldoen? En wat zijn de voordelen van een digitale handtekening? Deze brochure gaat in op deze en andere vragen over een digitale handtekening. Een van de grootste voordelen van een digitale handtekening is dat het een zichtbare en leesbare handtekening is.

Bekijk ' Digitale handtekening versus pen en papier: de voordelen op een rij '
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!