What's new? Maak kennis met nieuwe add-ons binnen Corsa

Datum:
13 december 2016
Onderwerp:
Corsa
Kosten
Gratis
Locatie
Provinciehuis Provincie Noord-Brabant

Op dinsdagmiddag 13 december 2016 laten we u van 14:00 tot 17:00 uur een aantal nieuwe add-ons binnen het Corsa platform ervaren. Middels verschillende productdemonstraties zullen enkele productconsultants u door de onderstaande oplossingen heen loodsen waarbij u uiteraard ook gericht vragen kunt stellen. 

Wat mag u verwachten?

Tijdens deze middag, die wij organiseren in het provinciehuis van de provincie Noord-Brabant, komen de volgende add-ons aan bod:

DigiEplan

Deze krachtige generieke view- en annotatie tool is dé oplossing om meer dan 400 bestandsformaten te bekijken, digitale annotaties te maken, tegelijkertijd met andere collega’s aan hetzelfde document te werken of bijvoorbeeld tekeningen digitaal te vergelijken of in bulk te stempelen. Door de naadloze integratie met Corsa kunnen de documenten die in de viewer geopend worden, automatisch worden opgeslagen als nieuwe versie. Tevens is er met alle WABO applicaties een integratie mogelijk. 

Digitale handtekening i.c.m. ValidSign

ValidSign is marktleider in Nederland op het gebied van digitaal rechtsgeldig ondertekenen. Hierbij gaat het niet enkel om het ondertekenen van eigen (interne) documenten (zowel geavanceerd als gekwalificeerd) maar juist ook om het ondertekenen van documenten door derden (klanten en leveranciers). ValidSign heeft jarenlange ervaring met digitaal ondertekenen bij kleine, middelgrote en grote gemeenten en organisaties. Voor meer informatie zie ook onze productpagina.

Flexibele importservice t.b.v. e-mail

Met deze importservice wordt het mogelijk om geautomatiseerd emailmappen en de daarbijhorende e-mails op te slaan in Corsa, inclusief registratie van de bijlagen als afzonderlijke documenten. Hierbij is het mogelijk om de documenten aan elkaar te relateren of een bepaald proces (case) te starten.

Flexibele importservice t.b.v. e-formulieren

Deze importservice zorgt ervoor dat gestandaarde e-formulieren kunnen worden geimporteerd en worden opgeslagen in Corsa, inclusief registratie. Ook kunnen hierbij de documenten weer aangeboden worden aan een proces (case) indien noodzakelijk voor het afhandelen van de e-formulieren.

Aansluiten op e-Depot

Wordt er overwogen om het digitale archief binnen Corsa, extern te plaatsen (het zogenoemde ‘uit huis plaatsen’) of wordt het digitale archief naar een regionaal of landelijk archief overgedragen? Met de aansluiting op e-Depot beschikt een organisatie over de mogelijkheid om dit te realiseren. Voor meer informatie zie ook de productpagina over e-Depot.

Aansluiten op GBA-V

BCT heeft in samenwerking met PinkRoccade Local Government en Centric, een integrale zoekvraag gerealiseerd die het mogelijk maakt om bij het zoeken naar natuurlijke personen eerst het lokale GBA te bevragen. Wanneer er geen resultaat gevonden wordt, wordt vervolgens het GBA-V bevraagt. Daarnaast zorgt de integratie ervoor dat de informatie die opgeslagen wordt in Corsa correct en actueel is door middel van een afnemersindicatie. Voor meer informatie zie ook de productpagina over GBA-V.

Voor wie is dit interessant?

Wanneer u als applicatiebeheerder of informatiemanager werkzaam bent binnen een organisatie die gebruikt maakt van Corsa / MyCorsa NxT en op de hoogte wilt blijven van de nieuwe oplossingen, dan zijn deze productdemonstraties voor u zeer waardevol. 

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Heeft u interesse in deze demonstraties? Via het inschrijfformulier op deze website kunt u aangeven dat u hierbij aanwezig wilt zijn. Wij zorgen dan ervoor dat we een stoeltje voor u vrijhouden tijdens deze demonstraties.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!