Doxis College Tour & Bootcamp met Jason R. Baron en Michiel Vos

Datum:
15 mei 2017
Onderwerp:
Informatiemanagement
Kosten
€495,- per persoon (excl. BTW)
Locatie
Arminius Rotterdam

Unieke College Tour met Jason R. Baron LLM; -oud-directeur NARA (het Nationaal Archief van de USA) en veel geraadpleegd deskundige in de e-mailaffaire van Hillary Clinton- en Michiel Vos, Verenigde Staten-correspondent. Met aansluitend Bootcamp!

Dit event is er een uit de categorie one of a kind!

Want:

  1. Jason R. Baron deelt zijn ervaringen, visie, kennis op het gebied van zijn baanbrekende methoden voor het succesvol doorzoeken van grote hoeveelheden digitale informatie.
  2. Michiel Vos gaat hierover in gesprek met Jason R. Baron en schuwt hierbij niet om flink door te vragen naar de behind-the-scenes van het Witte Huis. Michiel Vos is jurist, journalist en Verenigde Staten-correspondent voor onder meer het Belgische VRT en EenVandaag (Nederland 1). Daarnaast is hij een van de vaste gasten in de talkshow RTL Late Night. De voertaal tijdens de College Tour is Engels maar voor de mensen voor wie het Engels wat roestig is geworden, geen probleem! Michiel Vos is tevens Nederlandstalig en maakt de vertaalslag naar het Nederlands.
  3. Unieke Bootcamps met veel interactie waarbij je 'up-close-and-personal' met Jason R. Baron kennis deelt.
  4. De wrap-up van de dag wordt verzorgd door Leon Heuts, Hoofdredacteur van Filosofie Magazine.

Een eenvoudige optelsom; dit event mag je niet missen! Je hebt hierbij twee opties: de gehele dag met College Tour en Bootcamp (voor beperkt aantal deelnemers) of je komt alleen naar de College Tour.

De connectie Hillary Clinton en Jason R. Baron

Hillary Clinton verstuurde zo’n 30.000 e-mails vanuit haar privéaccount. Natuurlijk heb je gehoord van deze e-mailaffaire die zelfs invloed had op de afgelopen Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vooraanstaande Amerikaanse nieuwsmedia zoals CNN en de New York Times raadpleegden dé expert op dit gebied: Jason R. Baron, voormalig advocaat van het Witte Huis, onder andere tijdens de Obama Administration.

Jouw connectie met Hillary Clinton en Jason R. Baron

Ook jouw organisatie beschikt over grote hoeveelheden digitale informatie zoals e-mail. Ook je medewerkers/ collega's gebruiken zeer waarschijnlijk wel eens privémail voor werkgerelateerde zaken.

Net als Hillary Clinton.

Jason R. Baron heeft de revolutionaire Capstone-methode ontwikkeld voor waardering en selectie van e-mail en is de architect van Predictive Coding, een baanbrekende methode voor het succesvol doorzoeken van grote hoeveelheden digitale informatie. Dus ook voor jou een interessante connectie!

Wil je:

  • weten hoe je beter kunt omgaan met het beheren van grote hoeveelheden digitale informatie, zoals e-mail?
  • het risico op dataverlies of informatieverlies verkleinen?
  • snel én zo goedkoop mogelijk aan WOB-verzoeken voldoen?

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om een dag met Jason R. Baron door te brengen en actief met hem van gedachten te wisselen. Grijp op 15 mei 2017 je kans tijdens de Doxis College Tour (onder leiding van Michiel Vos) & Bootcamp ‘Live from the White House’.

Wij heten je van harte welkom in het prachtige monumentale gebouw Arminius, het debatcentrum van Rotterdam.

Jason R. Baron

Jason R. Baron College Tour en Bootcamp DoxisJason R. Baron Of Counsel, Drinker Biddle LLP, Washington D.C, ontwikkelde als directeur bij het Nationaal Archief van de Verenigde Staten (NARA) de revolutionaire Capstone-aanpak voor waardering en selectie van e-mail. Daarnaast was hij, als vooraanstaand lid van de Sedona Conference, de architect van Predictive Coding, een baanbrekende methode voor het succesvol doorzoeken van grote hoeveelheden digitale informatie.

Jason R. Baron werkt als adviserend partner in het Information Governance and eDiscovery Group bij Drinker Biddle & Reath LLp in Washington, D.C. en is tevens medevoorzitter van de Information Governance Initiative, een onafhankelijk – leveranciersneutraal – consortium en denktank. Tussen 2000 en 2013 was hij de eerste persoon die werd benoemd als directeur procesvoering bij het Nationaal Archief van de Verenigde Staten: de US National Archives and Records Administration. Daarvoor was hij twaalf jaar procesadvocaat en senior juridisch adviseur op het Departement van Justitie. In deze functies heeft hij een leidende rol gehad bij het vormgeven en implementeren van de elektronische recordmanagement procedures en -werkwijze van de Amerikaanse overheid en was hij de hoofd-advocaat in beleidsbepalende rechtszaken die betrekking hadden op het preserveren van e-mail van het Witte Huis.

Michiel Vos

Foto Michiel Vos College Tour Jason R. BaronMichiel Vos is jurist en Verenigde Staten-correspondent, standplaats New York, voor Nederlandse en Vlaamse televisie en radio: VRT's Terzake, De Afspraak en VRT radio. In Amsterdam schuift hij elke maand aan bij Humberto Tan's RTL Late Night om Nederland bij te praten over de Verenigde Staten - van Donald Trump tot aan pop culture, Hollywood en alles daartussen in.
Michiel Vos versloeg de Amerikaanse verkiezingen ook voor EénVandaag (NPO), Met 't Oog op Morgen (NOS), KRO-NCRV radio en vele anderen. Hij neemt regelmatig deel aan politieke panels vanaf de NASDAQ effectenbeurs op Times Square bij het Franse BFM Business en geeft regelmatig zijn Europees - Amerikaanse visie op de Amerikaanse politiek voor de Amerikaanse televisie bij MSNBC.

Live from the White House - College Tour en Bootcamp

College Tour

We beginnen 's ochtends met onze College Tour: Jason R. Baron zal in een gesprek met Michiel Vos zijn uitgebreide kennis op het gebied van het succesvol doorzoeken van de vloedgolf aan digitale data met ons delen. Daarbij is er ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Bootcamp

Voor een aantal gegadigden volgt in de middag een verdieping op de inhoud met een Bootcamp over het beheren van grote hoeveelheden digitale data. Aangezien we interactie willen willen borgen, vinden deze sessies plaats in kleinere break-out sessies. Tijdens deze Bootcamp kun je persoonlijk van gedachten wisselen over jouw ervaringen en ideeën met de man die meerdere presidenten bijstond.

Schrijf je snel in, kom luisteren naar en bijdragen aan de discussie, op het hoogst denkbare niveau.

Programma

9.30-10.00 uur - Ontvangst met koffie en thee
10.00-10.15 uur - Opening door Michiel Vos
10.15-11.00 uur - College Tour: Michiel Vos en Jason R. Baron. Part one. (Plenair)
11.00-11.30 uur - Vragen en discussie (plenair)
11.30-11.50 uur - Koffiepauze
11.50-12.30 uur - College Tour Michiel Vos en Jason R. Baron. Part two. (Plenair)
12.30-13.00 uur - Vragen en discussie (plenair)
13.00-13.45 uur - Lunch
14.00-15.00 uur - Bootcamp sessies 1 (in groepjes en in gesprek met Jason R. Baron)
15.00-16.00 uur - Bootcamp sessies 2 (in groepjes en in gesprek met Jason R. Baron)
16.00-16.15 uur - Wrap-up door Leon Heuts, Hoofdredacteur Filosofie Magazine
16.15 uur Borrel

Investering

Doxis College Tour en Bootcamp: €495,- per persoon (excl. BTW)

Doxis College Tour (zonder Bootcamp): €300,- per persoon (excl. BTW).

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!