Archief

Efficiënter werken met Office 365 dankzij OASE

Beter, sneller en efficiënter, zo wil iedereen toch werken? Dat kan door slimmer gebruik te maken van de tools van Office 365. Collega’s worden productiever, de kwaliteit van het werk verbetert en bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Je hebt de middelen al in huis, ze worden alleen nog niet optimaal benut. Het is tijd voor verandering! Lees verder in de volledige blog.
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie

Ambassadeurs als motor voor verandering

De kogel is door de kerk, de organisatie gaat met nieuwe technologie aan de slag. Daar hoort ook een andere manier van werken bij. Niet alleen omdat de tools andere manier van werken vereist, maar ook omdat de organisatie bijvoorbeeld efficiënter en veiliger wil samenwerken. Deze verandering heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Hoe krijg je iedereen ‘aan boord’? Hoe zorg je ervoor dat jouw investering uiteindelijk bijdraagt aan de organisatiedoelen? Ons antwoord is langetermijnvisie. We vertellen je meer in deze blog!
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie

Adoptie van Office 365 is meer dan pleisters plakken

Werken met Office 365 of een andere nieuwe digitale werkplek vergt een grote verandering van uw collega’s. Door aan deze verandering geen of te weinig aandacht te besteden, worden de mogelijkheden in Office 365 vaak niet of nauwelijks benut. Een matige adoptie van een digitale werkplek kan echter ten alle tijden rechtgetrokken worden.
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie

Het grootste probleem blijft de mens zelf

Edgar du Perron is raadsheer in de Hoge Raad en hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Edgar is een van de sprekers tijdens het Doxis Seminar op 6 november 2018 in het NEMO Science Museum in Amsterdam. Tijdens zijn lezing gaat hij dieper in op de juridische keerzijde van digitalisering. Als wetenschapper vraagt hij zich af welke regels wij over een paar jaar nodig hebben.
Door: Doxis | Getagd met: , | Plaats reactie

Digitalisering van de overheid: alles open of dicht?

Lees het kennisdossier ‘Digitalisering van de Overheid’, waarin aandacht wordt geschonken aan onder andere de digitale ambities van Nederland, digitale toegankelijkheid, cybersecurity en de benodigde vaardigheden voor een digitaal verbonden samenleving. Deze campagne is landelijk gedistribueerd door het Financieele Dagblad en gaat in op de doelstelling van het kabinet om dé digitale koploper van Europa te worden.
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!