Archief

5 adviezen om de digitale werkplek van 2019 te faciliteren

De digitale werkplek ontwikkelt zich steeds verder en het belang ervan wordt groter voor medewerkers. Office 365 ontwikkelt zich continu door. Door de komst van Artificial Intelligence wordt de medewerker veel sneller ondersteund in repetitieve taken. Als IT-manager of digital workplace manager ben jij verantwoordelijk voor het faciliteren van de digitale werkplek. Maar wat betekenen de laatste ontwikkelingen voor de digitale werkplek anno 2019? We geven je 5 adviezen om de digitale werkplek van 2019 te faciliteren.

Microsoft 365 licenties: een helder overzicht

De afgelopen jaren zijn er tientallen nieuwe softwarediensten voor de werkplek ontwikkeld door Microsoft. Om deze te kunnen gebruiken, heb je een Microsoft 365 licentie nodig. Maar waar moet je beginnen? Welke licentie heb je nodig voor welk probleem en hoe heet deze licentie? Wat kan je er eigenlijk mee en hoe kan je makkelijk omhoog en omlaag schalen in diensten en aantallen? Wat is er met Secure Productive Enterprise en Enterprise Cloud Suite gebeurd? Hoeveel verzamelsuites zijn er? Wat zit er in mijn licentiesuite? Kortom, een hoop vragen waar ik in dit artikel antwoord op probeer te geven.

Iedereen heeft wat te verbergen

Beate Roessler is hoogleraar Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam. Ze richt zich op ethiek en haar geschiedenis en haar onderzoek gaat onder andere over autonomie, gelijkheid en privacy. Beate Roessler zit in het bestuur van de Amsterdam Platform for Privacy Research (APPR) en maakt zich hard voor privacy vanuit ethisch-filosofisch perspectief. Beate schreef in 2001 het gezaghebbende boek 'Der Wert des Privaten' over het belang van en het recht op een privésfeer, dat iedereen volgens Roessler heeft. Ze gelooft dat privacy onontbeerlijk is voor een autonoom leven. Lees meer in de blog.
Door: Doxis | Getagd met: | Plaats reactie

Efficiënter werken met Office 365 dankzij OASE

Beter, sneller en efficiënter, zo wil iedereen toch werken? Dat kan door slimmer gebruik te maken van de tools van Office 365. Collega’s worden productiever, de kwaliteit van het werk verbetert en bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Je hebt de middelen al in huis, ze worden alleen nog niet optimaal benut. Het is tijd voor verandering! Lees verder in de volledige blog.
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!