Archief

In 3 stappen controle over alle templates binnen jouw organisatie

Als Manager IT of Digital Workplace Manager ben je eindverantwoordelijk voor de templates die de medewerkers over de gehele organisatie toepassen. Het blijkt vaak een uitdaging om de balans te vinden tussen de controle houden over de templates en het tevreden houden van verschillende afdelingen. De business wil voorzien worden van templates die tijdbesparend en gebruiksvriendelijk zijn en marketingcommunicatie vraagt om templates die zorgen voor eenduidige interne- en externe communicatie. Daarentegen is voor jou de controle over de templates belangrijk. Een herkenbare kwestie voor jou is; hoe manage je templates in een organisatie waarbij je verschillende belangen dient zonder zelf de controle te verliezen?

AVG- over open deuren en botsingen met de Archiefwet

Yes, het is bijna D-day voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Top, want persoonsgegevens zijn in de verkeerde handen meer dan goud waard. Organisaties moeten aan de bak om de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaan op een verantwoorde manier in te richten. Dat betekent nogal wat! Zeker voor de overheid.
Door: Doxis | Getagd met: , | Plaats reactie

Haal als gemeente meer uit je accountmanagement met een professioneel CRM

Toen het Europees Medicijn Agentschap (EMA) begin 2017 aankondigde uit Londen te vertrekken, wilden alle grote Europese steden de farmaceutische organisatie binnenhalen. Een klap voor het Verenigd Koninkrijk, maar een opportunity voor de rest van Europa. Uiteindelijk bleken Amsterdam en Milaan de beste kaarten te hebben, waarna een loting bepaalde dat het Amsterdam werd. Het is slechts één van de gevolgen van de Brexit: organisaties en gemeenten die gedwongen worden om strategisch na te denken over nieuw vestigingsbeleid.
Door: InSpark | Getagd met: , , , | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!