Belastingapplicatie Centric ge-audit door KPMG

Key2Geïntegreerd Heffen, de oplossing van Centric voor de basisregistratie WOZ, Waarderen en het heffen en innen van gemeentelijke en waterschapsbelastingen, heeft met succes een audit door KPMG doorlopen.

Centric besteedt veel zorg aan de beveiliging van haar applicaties. Onderdeel daarvan is toetsing door onafhankelijke derden. Daarom heeft KPMG op verzoek van Centric in het afgelopen half jaar de beheersingsmaatregelen in Key2Geïntegreerd Heffen onderzocht aan de hand van een vooraf opgesteld normenkader.

Na de audit komt KPMG tot het oordeel dat het pakket 'in alle materieel van belang zijnde opzichten' aan de gestelde normen voldoet.

Snellere én betere analyses
Organisaties die Key2Geïntegreerd Heffen gebruiken kunnen met de uitkomsten in het rapport een overweging maken bij het beoordelen van de eigen, interne beheersingsrisico's. Daarnaast helpt de rapportage klanten van Key2Geïntegreerd Heffen en hun auditors en accountants om snellere en betere analyses en aanbevelingen te doen.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!