Archief

Iedereen heeft wat te verbergen

Beate Roessler is hoogleraar Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam. Ze richt zich op ethiek en haar geschiedenis en haar onderzoek gaat onder andere over autonomie, gelijkheid en privacy. Beate Roessler zit in het bestuur van de Amsterdam Platform for Privacy Research (APPR) en maakt zich hard voor privacy vanuit ethisch-filosofisch perspectief. Beate schreef in 2001 het gezaghebbende boek 'Der Wert des Privaten' over het belang van en het recht op een privésfeer, dat iedereen volgens Roessler heeft. Ze gelooft dat privacy onontbeerlijk is voor een autonoom leven. Lees meer in de blog.
Door: Doxis | Getagd met: | Plaats reactie

Efficiënter werken met Office 365 dankzij OASE

Beter, sneller en efficiënter, zo wil iedereen toch werken? Dat kan door slimmer gebruik te maken van de tools van Office 365. Collega’s worden productiever, de kwaliteit van het werk verbetert en bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Je hebt de middelen al in huis, ze worden alleen nog niet optimaal benut. Het is tijd voor verandering! Lees verder in de volledige blog.
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie

Ambassadeurs als motor voor verandering

De kogel is door de kerk, de organisatie gaat met nieuwe technologie aan de slag. Daar hoort ook een andere manier van werken bij. Niet alleen omdat de tools andere manier van werken vereist, maar ook omdat de organisatie bijvoorbeeld efficiënter en veiliger wil samenwerken. Deze verandering heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Hoe krijg je iedereen ‘aan boord’? Hoe zorg je ervoor dat jouw investering uiteindelijk bijdraagt aan de organisatiedoelen? Ons antwoord is langetermijnvisie. We vertellen je meer in deze blog!
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie

Adoptie van Office 365 is meer dan pleisters plakken

Werken met Office 365 of een andere nieuwe digitale werkplek vergt een grote verandering van uw collega’s. Door aan deze verandering geen of te weinig aandacht te besteden, worden de mogelijkheden in Office 365 vaak niet of nauwelijks benut. Een matige adoptie van een digitale werkplek kan echter ten alle tijden rechtgetrokken worden.
Door: Dafne | Getagd met: , | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!