Eburg Blog

De partners van Eburg bloggen op deze plek over relevante overheidsthema's als documentmanagement, kcc's, cloud computing enzovoort.

Laatste blogberichten

Hoe de digitale handtekening bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen

Stel: je werkt op locatie bij een klant. Aan het eind van de dag wil je de zaken netjes afronden met de klant. Je stelt een officiële brief op en stuurt deze naar het hoofdkantoor ter ondertekening. Op het hoofdkantoor print de secretaresse het uit, tekent de eigenaar het en scant de secretaresse het weer in om het vervolgens naar jou terug te sturen. Dit is jullie bedrijfsproces voor één krabbeltje. Kan dit geoptimaliseerd worden? Ja! Hoe? Met de digitale handtekening!

De 6 meest voorkomende misvattingen over de nieuwe e-facturatie wetgeving

E-factureren, is iedere organisatie dat verplicht sinds 18-04-2019? Is een PDF een e-factuur? Ben ik zelf ook verplicht e-facturen versturen? Slechts een greep uit de verschillende vragen die wij als softwareorganisatie regelmatig ontvangen. Er bestaan ondanks alle communicatie over het onderwerp nog steeds veel misvattingen over de nieuwe wetgeving e-factureren. Om deze uit de wereld te helpen lees je in dit blogartikel de meest voorkomende.
Door: BCT | Getagd met: , | Plaats reactie

Tem je ongestructureerde data

De wereld verzamelt steeds meer data, en met een onrustbarend groeiende snelheid. Vanaf het begin van de beschaving tot ongeveer 2003 produceerde de mensheid zo’n 5 exabyte aan data. Nu produceren we deze hoeveelheid elke twee dagen. 90 procent van alle data is in de afgelopen 2 jaar gegenereerd. Wil je hier meer over weten? Lees verder in de blog.
Door: Doxis | Getagd met: , , , | Plaats reactie

Een efficiënt en veilig communicatieportaal met SharePoint

Het meest cruciale onderdeel van een medewerkersportaal, is de communicatie met en tussen medewerkers. Elke organisatie beschikt namelijk over belangrijke informatie, zoals MT updates of kennisartikelen. In de praktijk blijkt regelmatig dat deze informatie niet aankomt bij de medewerkers, omdat het communicatieportaal niet werkt of niet aanwezig is. Dit gaat ten koste van de efficiëntie van de medewerkers en resulteert in tijdsverlies. Een functionerende communicatiestroom versterkt de betrokkenheid van jouw medewerkers. Waarom is dit belangrijk? Lees het in deze blog!

De belangrijkste Office 365 updates van maart 2019

Ook in maart heeft Microsoft genoeg aankondigingen gedaan voor nieuwe updates in de toekomst of meteen al nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het platform. Voor deze nieuwe updates is in sommige gevallen een aanpassing nodig vanuit de IT afdeling, voor andere veranderingen is het vooral voor de eindgebruiker van belang om kennis te nemen hiervan. Lees vooral deze belangrijkste Office 365 updates van maart door en zie waar de mogelijkheden voor jouw organisatie liggen.
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!