Eburg Blog

De partners van Eburg bloggen op deze plek over relevante overheidsthema's als documentmanagement, kcc's, cloud computing enzovoort.

Laatste blogberichten

Stem jouw digitale werkplek af op de gebruiker

Hoe zorg je dat jouw digitale werkplek voorafgaand én tijdens de werplekevolutie continu blijft voldoen aan de veranderende gebruikerswensen? Wij gaan er dieper op in. Bekijk ook onze Sogeti Smart Workspace-oplossingen.
Door: Annelies | Niet getagd | Plaats reactie

Een moderne werkomgeving: onmisbaar voor de post-coronaperiode

Het coronavirus heeft in de samenleving veel narigheid teweeggebracht. Maar onder het motto 'never waste a good crisis' zijn er ook positieve effecten te benoemen. Zo heeft corona organisaties die nooit echt geloofden in werken op afstand gedwongen om het toch te gaan doen. Vaak met verrassend veel succes: de voordelen zijn op grote schaal ontdekt en omarmd.
Door: Previder | Niet getagd | Plaats reactie

Afstand houden tijdens een congres of evenement?

Dat de markt voor congressen en evenementen een flinke klap heeft gehad door COVID-19 behoeft geen verdere uitleg. Maar na de eerste fase zagen we in deze markt ook veel innovatieve ideeën en oplossingen ontstaan, voor aanpassingen aan het ‘nieuwe normaal’. Zo ook de komst van een social distance badge: een tag die de afstand tussen personen meet en een signaal afgeeft zodra de aangegeven afstandsregel overtreden wordt.
Door: Allrent | Niet getagd | Plaats reactie

De volgende Microsoft Teams-stap

In de afgelopen periode is het gebruik van Microsoft Teams flink toegenomen. Natuurlijk heeft dit onder andere te maken met COVID-19. Op afstand werken en virtueel in contact blijven met je collega’s is inmiddels een noodzaak geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel organisaties in korte tijd de implementatie en adoptie van Microsoft Teams hebben gerealiseerd.
Door: Wortell | Niet getagd | Plaats reactie

Trendpapers: Survival of the Smartest

Wie in deze snel veranderende wereld voorop wil blijven, doet er goed aan om met behulp van technologie informatie om te zetten in waardevolle inzichten. Daarbij is een fit en adequaat brein een absolute noodzaak. Het gaat dus niet langer om survival of the fittest, maar the smartest. In deze achtdelige whitepaper reeks onderzoeken de experts van BCT welke invloed moderne technologie heeft op ons brein.
Door: BCT | Getagd met: | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!