Zorg voor een snellere adoptie van digitaal werken

Betrek medewerkers in het verandertraject

Zorg voor een snellere adoptie van digitaal werken

Met de komst van digitale technologie kunnen we efficiënter werken, zijn we productiever en hebben we altijd en overal toegang tot onze tools. Daarom kiezen meer en meer organisaties voor digitale werkplekken en nieuwe technologie om hun medewerkers optimaal te ondersteunen. Iedereen heeft technologie in het dagelijkse leven al volledig omarmd, dus meer digitale technologie op de werkvloer mag geen probleem zijn. En daar gaat het dus mis…

Iedereen is toch net zo up-to-date?

De IT-afdeling volgt de digitale ontwikkelingen op de voet en is razend enthousiast over de nieuwe software. Maar niet iedereen is zo geïnteresseerd in technologie en is zo ervaren als de IT-kenners. Wanneer ambtenaren van de ene dag op de andere met nieuwe software worden geconfronteerd, is het niet vreemd dat de hakken in het zand gaan. Ze hebben vaak gewoon niet de tijd om zich te verdiepen in alle ins en outs van de nieuwe tools. Zonder goede adoptie van de digitale werkplek, grijpen ze al snel terug naar de oude werkmethodes.

Wie heeft wat nodig?

Als je niet weet wat jouw medewerkers nodig hebben om hun werk goed uit te voeren, dan heb je al onmiddellijk een achterstand in het hele traject. Bij het inrichten van nieuwe software is het belangrijk om te weten hoe het staat met de digitale volwassenheid van jouw digitale werkplek. Doe je dat niet, dan investeer je veel geld in een platform met alle toeters en bellen waar de organisatie helemaal nog niet klaar voor is.  Deze whitepaper toont je de 4 niveaus van digitale volwassenheid van de digitale werkplek zodat je onmiddellijk in kaart kan brengen waar jouw organisatie al staat.

Adoptie met een 2-sporen methodiek

Naast de 4 niveaus van volwassenheid van de digitale werkplek laat deze whitepaper ook zien hoe je zo’n nieuwe werkplek op de juiste manier bij de medewerkers introduceert. Ontdek de 2-sporen methodiek en hoe deze aanpak ook jouw gemeente kan helpen bij het introduceren van nieuw software.

 

Download artikel:
Zorg voor een snellere adoptie van digitaal werken

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Zorg voor een snellere adoptie van digitaal werken

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!