Wil jij ook veilig online samenwerken?

In 4 stappen aan de slag met Office 365

Wil jij ook veilig online samenwerken?

Samenwerken in een projectteam met mensen van buiten de gemeente, een digitaal loket wat nooit gesloten is en altijd en overal aan de slag kunnen met jouw vertrouwde kantoorapplicaties. Onze wereld is de afgelopen decennia behoorlijk veranderd en gemeenten zien steeds vaker de toegevoegde waarde van veilig online (samen)werken. Deze whitepaper laat zien welke rol Office 365 hierin speelt. Ook lees je hoe je in 4 stappen start met veilig digitaal samenwerken.

Ander verwachtingspatroon

Hoe vaak stuur jij nog een handgeschreven brief of kaartje naar vrienden of familie? De kans is groot dat jij misschien nog maar één keer per jaar postzegels haalt om die kerstkaarten te versturen. Alle andere communicatie verloopt inmiddels via social media, WhatsApp of via e-mail. Ambtenaren verwachten dat digitale gemak ook op de werkvloer. Toch zien we dat in de praktijk bij veel gemeenten dat digitaal (samen)werken achterloopt. Eén ding is zeker: gemeenten willen graag efficiënter communiceren en samenwerken, maar de tooling blijft vaak achterwege.

Tijd om de stap te zetten?

Door vast te houden aan de traditionele manier van werken en samenwerken doe je niet alleen jouw medewerkers tekort, het draagt ook niet bij aan een betere dienstverlening in een decentrale overheid. Herken je deze situaties?

  • Medewerkers gaan op eigen houtje aan de slag met applicaties zoals WhatsApp en Dropbox
  • Het is lastig om jonge professionals aan je te binden. Medewerkers krijgen het gevoel dat ze niet kunnen werken met de allernieuwste technologie
  • Cloudsoftware lijkt interessant, maar er zijn bedenkingen m.b.t. privacy en compliancy

Als dit bekend in de oren klinkt, dan is deze whitepaper wat voor jou! Je leest waarom het belangrijk is om veilig digitaal werken en samenwerken te faciliteren en je ziet hoe Office 365 jou hierin optimaal ondersteunt. Ook ontdek je hoe je in 4 stappen jouw gemeente klaarstoomt voor de toekomst.

 

Download artikel:
Wil jij ook veilig online samenwerken?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Wil jij ook veilig online samenwerken?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!