We moeten naar de cloud, maar hoe?!

Tips voor een succesvolle cloudmigratie

We moeten naar de cloud, maar hoe?!

Iedereen heeft het erover en iedereen weet het zeker: willen we klaar zijn voor de toekomst, dan moeten we naar de cloud. Leuk, maar hoe moet het nu verder? Die stap naar de cloud heb je natuurlijk niet zomaar geregeld. Moet jouw IT-afdeling het wiel zelf uitvinden of is het verstandiger om externe hulp in te schakelen? Deze whitepaper helpt je bij jouw reis naar de cloud en zorgt ervoor dat de organisatie klaar is voor de toekomst.

Een beetje hulp is welkom

Er komt heel wat kijken bij een migratie naar de cloud. Zo moet je nadenken over het netwerk, de databeveiliging, het cloudframework of de behoeften van de instelling. Een behoorlijke klus, zeker omdat IT niet de kerntaak is van de meeste instellingen. Daarom is het altijd goed om wat extra ervaring in huis te halen; gespecialiseerde experts die precies weten hoe een overheidsinstelling veilig en vlot de stap naar de cloud kan zetten. Deze experts geven jou in deze whitepaper 5 topadviezen om je alvast op het goede spoor te zetten. Van het ‘alles-on-premise’ idee tot security, alles komt aan bod.

We willen naar de cloud… maar niet te hoog

Veel organisaties blijven krampachtig vastklampen aan het idee dat alles in eigen beheer moet blijven. Want in eigen beheer is veiliger en geeft ons totale controle. Dat was misschien ooit zo, maar tijden veranderen. Blijf je vasthouden aan je eigen fysieke datacentrum? Dan loop je voordelen mis zoals:

  • Kostenbesparing door de mogelijkheid van op- en afschalen bij piekmomenten
  • Flexibiliteit die je krijgt om te blijven innoveren
  • Veiligheid: Cloudproviders besteden jaarlijks miljoenen aan het beveiligen van hun datacentra. Jij ook?

Meer adviezen lees je hier!

Wil je graag meer weten over het ideale fundament waarop je jouw infrastructuur bouwt? Of over hoe jouw IT-medewerkers de juiste kennis opbouwen (en behouden) om de cloudinfrastructuur te onderhouden? Lees dan snel verder en zorg voor de optimale voorbereiding van jouw cloudmigratie.

 

Download artikel:
We moeten naar de cloud, maar hoe?!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
We moeten naar de cloud, maar hoe?!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!