Wat kan hybrid cloud voor gemeenten betekenen?

5 vragen voor het managen van uw veranderende IT-omgeving

Wat kan hybrid cloud voor gemeenten betekenen?

Data is overal. Waar het verkrijgen van inzichten in data voorheen een dagelijkste routineklus was, is het nu een belangrijke uitdaging voor veel organisaties. Er zijn maar weinig traditionele omgevingen waar data opgeslagen kan worden en deze ken je als je broekzak. In de hybrid cloud voor gemeenten is dit een heel ander verhaal. De hybrid cloud heeft veel nieuwe plekken waar data kan worden opgeslagen. Wanneer dit niet scherp wordt gehouden, kan deze data ‘zoek raken’ en uit beeld verdwijnen.

Hybrid cloud voor gemeenten: uitdagingen

Terwijl de voordelen van hybrid cloud steeds duidelijker worden creëert het ook nieuwe IT-management uitdagingen. Het aantal nieuwe applicaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit is voor het management soms frustrerend als ze niet de juiste tools hebben om deze applicaties te managen. Ontwikkelaars grijpen nu naar elk platform en tool die ze wil helpen om razendsnel resultaten te krijgen.

Meer nieuwe oplossingen, minder innovatie

Oog in oog met deze uitdagingen zijn IT-afdelingen opzoek naar oplossingen om de IT draaiende te houden en te blijven voldoen aan de bedrijfsbehoeftes. Helaas krijgt innovatie hierdoor minder prioriteit. Veel IT-afdelingen leggen momenteel de focus op het toevoegen van one-off-oplossingen. Deze oplossingen zullen het uiteindelijk niet lang volhouden, omdat u dan te veel oplossingen naast elkaar hebt draaien. Het goede nieuws is dat er een hele nieuwe reeks aan management-tools is. Door de juiste keuze uit deze tools te maken, krijgt u meer inzicht in de omgevingen, platformen en workloads. Daarnaast zal het u helpen om de bestaande tools verder uit te bouwen.

5 vragen voor een transformatie naar hybrid cloud

Ongeacht in welk stadium van de overgang naar de hybrid cloud u zit, voor een succesvolle transformatie moet u de 5 vragen in deze whitepaper met vertrouwen kunnen beantwoorden. Hieronder staan alvast 3 van de 5 vragen:

  1. Bent u klaar voor hybrid cloud?
  2. Bent u in staat om elk platform te beheren en herstellen, elke cloudvorm en iedere workload?
  3. Beheert u de management-tools, of stimuleert u innovatie in de organisatie?

In deze whitepaper bepalen we samen met u, aan de hand van 5 vragen, of u klaar bent voor de transformatie naar de hybrid cloud. Download de whitepaper gratis.

 

Download artikel:
Wat kan hybrid cloud voor gemeenten betekenen?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Wat kan hybrid cloud voor gemeenten betekenen?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!