Toekomstbeeld voor de overheid volgens 3 top sprekers

Grip op de digitale en virtuele maatschappij binnen de overheid

Toekomstbeeld voor de overheid volgens 3 top sprekers

ABR bestaat dit jaar 50 jaar. Alhoewel het tijdens een jubileum meestal reden is om terug te kijken, kijken we in dit artikel juist vooruit. Een gesprek over het toekomstbeeld voor de overheid tijdens het Doxis seminar 2017.

Het is een hele andere wereld dan 50 jaar geleden. Dat is logisch. Maar waar willen we heen en wat betekent virtualisering van de samenleving? Hebben we grip op deze nieuwe, digitale en virtuele maatschappij? Moeten we dit wel willen? Allemaal vragen die aan bod komen in deze vooruitblik in de toekomst. Jason R. Baron, Marco Derksen en Ruud Veltenaar steken vanuit verschillende invalshoeken in op deze veranderingen. Enkele onderdelen die aan bod komen zijn:

  • Transparantie en verantwoording is van iedereen
  • Verandering tussen klant en organisatie
  • Verandering in leiderschap

3 top sprekers met hun eigen verhaal

Jason R. Baron
Jason R. Baron uit Washington DC is de voormalige directeur procesvoering bij het Nationaal Archief van de Verenigde Staten. Momenteel werkt hij als adviserend partner in het Information Governance and eDiscovery Group bij Drinker Biddle & Reath LLp in Washington en is tevens medevoorzitter van de Information Governance Initiative.

Marco Derksen
Marco Derksen is adviseur digitale transformatie. Oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream, kerndocent van de leergang Digitaal Leiderschap aan de AOG en eigenaar van Marketingfacts. Derksen inspireert, adviseert en begeleidt organisaties met digitale transformatie, digitale strategie en de impact van digitale technologie.

Ruud Veltenaar
Ruud Veltenaar is een van de best geëvalueerde sprekers van Nederland en een bevlogen trendwatcher. Veltenaar studeerde filosofie aan de universiteit en heeft inmiddels 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij verschillende grote organisaties over de hele wereld.

Toekomstbeeld voor de overheid

Nieuwsgierig geworden? Download het artikel en schrijf je meteen in voor het Doxis seminar op 16 mei in de markthal in Rotterdam.

 

Download artikel:
Toekomstbeeld voor de overheid volgens 3 top sprekers

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Toekomstbeeld voor de overheid volgens 3 top sprekers

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!