Maximaliseer jouw Office 365 investering

Citrix Workspace vult Office 365 perfect aan

Maximaliseer jouw Office 365 investering

Office 365 is een zege voor veel organisaties. Het ondersteunt modern samenwerken, is financieel aantrekkelijk en is zeer flexibel. Voordat een bedrijf helemaal over is, zal er nog wel gemigreerd moeten worden. Dat kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Citrix Workspace maakt dit een stuk gemakkelijker dankzij de functionaliteiten voor de cloud, mobility en application delivery.

Ontzorg jouw IT-afdeling

Bij elke overstap naar Office 365 kunnen applicaties gaan conflicteren. Omdat de updates elkaar steeds sneller opvolgen is er een nieuwe aanpak vereist. Het controleren van de applicatiecompatibiliteit, kost veel tijd, werk en brengt risico’s met zich mee. Automatiseren zou het handige en veilige antwoord zijn. Maar hoe doe je dit en hoe ontzorg je IT-beheer? Lees in de whitepaper hoe je weken werk terugbrengt naar automatische processen waar je amper omkijken naar hebt.

Office 365 + Citrix Workspace = betere security

Security staat tegenwoordig op één bij bedrijfsagenda’s. In Office 365 vinden data gemakkelijk een weg naar allerlei devices. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op de gegevens. Hoe houd je data op verschillende manieren veilig, zonder dat het drempels opwerpt voor collega’s die ermee moeten werken? Ook zul je data moeten afschermen volgens de regels die de organisatie in zijn governance-beleid eraan stelt. Hoe verhouden Office 365 en Citrix Workspace zich hier?

Verbetering is meer dan de som der delen

Een migratie naar Office 365 is altijd een verbetering. Toch zijn er nog evidente extra voordelen te behalen als je dankzij een slim samenspel van oplossingen. De whitepaper behandelt onder andere

  • De betrouwbaarheid en performance van het netwerk
  • Gehoste e-mail
  • Unified Communications
  • Gebruikerservaring en productiviteit
  • Security van applicaties en data

Wil jij nog meer uit je Office 365-investering halen? Download dan de whitepaper en bekijk de voordelen van migratie, compatibiliteit tot en met dataveiligheid en security.

Lees meer artikelen met als thema: IT Beheer,
 

Download artikel:
Maximaliseer jouw Office 365 investering

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Maximaliseer jouw Office 365 investering

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!