Liber zorgt voor een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering

Liber is schaalbaar, open en past zich flexibel aan

Liber zorgt voor een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering

Dagelijks worden IT-professionals geconfronteerd met nieuwe uitdagingen voor de verbetering van de dienstverlening, een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering en het houden van de regie over uw informatiebeleid. Liber zorgt voor handvaten om deze uitdagingen zaakgericht en op een innovatieve manier aan te pakken. Zo is Liber schaalbaar, open en past zich direct flexibel aan.

Wat zijn de uitdagingen?

Het is van belang dat u alle informatie tijd-, device- en plaatsonafhankelijk beschikbaar is, zodat het toegankelijk is voor alle lagen binnen uw organisatie. De nieuwe manier van werken moet leiden tot een verbeterde dienstverlening en een efficiëntieverbetering van de bedrijfsvoering. Daarnaast moet u er ook voor zorgen dat uw zaaksysteem de spil van uw informatievoorziening wordt waarmee u eenvoudig en laagdrempelig gegevens kunt uitwisselen. En de oplossing die binnen uw organisatie wordt gerealiseerd moet organisatiebreed gedragen worden en proactief anticiperen op wat er binnen uw werkproces moet gebeuren.

Liber biedt een oplossing

Liber is een productsuite met een duidelijk perspectief op toekomstige ontwikkelingen waar u nu en in de toekomst zaakgericht mee aan de slag kunt. Een aantal van deze producten zijn onder andere: Liber Zakenmagazijn, Liber Zaakafhandeling en het Liber Klant Contact Systeem (Liber KCS). Het Liber Zakenmagazijn stelt de status beschikbaar van alle zaken ten behoeve van burger, gemeentelijke dienstverlener en bedrijf. De Liber Zaakafhandeling waarborgt de zaakafhandeling volgens de GEMMA-processen. Met de generieke DMS/RMA-plug in kunt u Liber op verschillende DMS-systemen aansluiten, zodat u de bestaande productportfolio optimaal kunt benutten. En daarnaast hebben medewerkers met het Liber KCS met één portaal alle functionaliteit die nodig is voor de werkzaamheden in een Klant Contact Systeem. De medewerkers van uw KCC kunnen systeem en plaatsonafhankelijk werken.

Download dit document

Bent u benieuwd naar de andere oplossingen die Liber bied? Download dan vrijblijvend dit document met informatie en uitleg over Liber. Daarnaast leest u de voordelen van dit systeem en wordt de functionaliteit overzichtelijk besproken. 

 

Download artikel:
Liber zorgt voor een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Liber zorgt voor een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!