Klantgericht denken en resultaatgericht oplossen

Waar staat de stip op de horizon bij de klant?

Klantgericht denken en resultaatgericht oplossen

Wat wilt u bereiken met informatiebeheer? Vaak is dit niet altijd duidelijk in een organisatie of gemeente. Vragen die hier op aansluiten zijn: Welke doelen worden nagestreefd? Wat is nu echt belangrijk? Welke trends en ontwikkelingen zijn van invloed op de keuze die gemaakt moet worden? Bij veel gemeenten is het niet duidelijk welke toegevoegde waarde informatiebeheer kan toevoegen. Pearl Hagen, senior i-Beez consultant, heeft zich toegespitst op klantvriendelijk denken en resultaatgericht oplossen en vertelt hier meer over in dit artikel.

Gemeenten lopen vaak vast doordat het probleem op het gebied van informatiebeheer en procesmanagement niet helder is. I-Beez gaat uit van het standpunt: ‘alleen zelf doen wat een ander niet beter kan’. De juiste kennis of expertise is niet altijd in huis om alle doelstellingen te bereiken. Met goede afspraken, de juiste planning, een duidelijke taakverdeling en het verdelen van de verantwoordelijkheden kan het beste resultaat worden bereikt.

Begin bij de basis
Met welke reden worden bepaalde taken en processen afgehandeld? Is deze reden nog wel helder voor iedereen? Wil de organisatie met informatiebeheer bijdragen aan optimaal digitaal werken? Moet het rendement van ICT omhoog? Deze vragen kunnen allen helpen bij het duidelijk krijgen van de probleemstelling. Hoe kunnen deze verwachtingen intern goed gemanaged worden? Download geheel vrijblijvend het artikel "Waar staat de stip op de horizon bij de klant?".

 

Download artikel:
Klantgericht denken en resultaatgericht oplossen

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Klantgericht denken en resultaatgericht oplossen

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!