Is straks alles alleen nog maar digitaal?

Virtualisatie als vierde ‘Big Bang’ onontkoombaar

Is straks alles alleen nog maar digitaal?

Erik Veldhoen is één van de sprekers op het Doxis Seminar op 26 maart in Amsterdam. Erik Veldhoen heeft Het Nieuwe Werken op de kaart gezet met zijn boek ‘Kantoren bestaan niet meer’. In dit artikel een voorproefje over wat Erik gaat vertellen op het seminar. Volgens Erik staan we voor een drempel (als we er al niet overheen zijn) de vierde ‘Big Bang’. Eerst stapten we over van een nomadenbestaan naar een vaste vestigingsplaats. Vervolgens kwam de boekdrukkunst en de derde ‘Big Bang’ was de Industriële Revolutie. Nu komt de vierde ‘Big Bang’: virtualisatie. Alles heeft te maken met digitalisering, virtualisatie en iedereen moet daar zijn weg in zien te vinden. Kill the routines, before they kill you…’

Straks alles alleen maar digitaal?
Cloud, altijd verbonden zijn en scherm-georiënteerd, zijn allemaal nieuwe dingen binnen organisaties. De vormen van informatie die we nu tot onze beschikking hebben een hele andere gedaante dan het eeuwen oude document. De wereld verandert en je moet mee, of je het nu leuk vindt of niet. Maar volgens Erik Veldhoen gaat het super leuk worden. Informatie krijgt een andere betekenis en waarde. Jij staat centraal, jij bent eigenaar van de informatie, jij regelt de toegang daartoe.

Download het artikel
Wilt u alvast een voorproefje van het Doxis seminar op 26 maart? Lees in dit uitgebreide artikel meer over de vierde ‘Big Bang’ met Erik Veldhoen. Het artikel gaat dieper in op afscheid nemen van het oude en document-erosie.

 

Download artikel:
Is straks alles alleen nog maar digitaal?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Is straks alles alleen nog maar digitaal?

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!