Huisstijl toepassen met iWRITER 365

Webcast: iWRITER 365 in de praktijk

Huisstijl toepassen met iWRITER 365

Je herkent het vast wel: na veel tijd (en geld) geïnvesteerd te hebben in een mooie nieuwe huisstijl met handige, werkbare sjablonen denk je dat je er bent. Maar na een tijdje blijkt dat de uniforme uitstraling die je voor ogen had, in de praktijk nog ver te zoeken is. Medewerkers gaan toch hun eigen lievelings- of default lettertype gebruiken. Er sluipen oudere versies van het logo in. Er ontstaan, door typefouten of knip- en plakwerk, fouten in de correspondentie en er komen bepaalde stukken tekst te staan in documenten waar ze niet thuishoren.

Talloze variaties in sjablonen

Om deze vele eigen interpretaties te verminderen, kiezen veel organisaties voor het maken van communicatie- en huisstijl sjablonen. Maar ook dit biedt geen soelaas. Want doordat door de organisatie heen back-ups worden gemaakt, ontstaan variaties in sjablonen en wordt er uiteindelijk gewerkt met verschillende versies. Maar iWRITER 365 kan de oplossing bieden om te zorgen dat er door de hele organisatie heen netjes op dezelfde manier gewerkt wordt met het huisstijlsjabloon.

Huisstijlbeheer met iWRITER 365

Met iWRITER 365 kun je al je huisstijl sjablonen in één product gebruiken, ontwerpen, beheren en delen. De goede gebruikersinterface leverde iWRITER in 2016 zelfs een Microsoft Office App onderscheiding op.

Bekijk de webcast met uitgebreide productdemo

In de webcast geeft Esther van Wijngaarden, consultant bij iWRITER, een demonstratie van het product. Zo kun je zelf zien hoe jij en alle medewerkers binnen je organisatie handig correspondentie kunnen opmaken, van het begin tot en met het digitaal onderteken met eigen handtekening, of zelfs certificaat.

Bekijk de webcast hier en ontdek welke voordelen iWRITER 365 te bieden heeft.

 

Download webcast:
Huisstijl toepassen met iWRITER 365

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Bekijk hieronder uw webcast. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Bekijken en inschrijven
 


Wilt u de webcast direct bekijken?

Alleen de webcast bekijken
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Huisstijl toepassen met iWRITER 365

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!