Eneco Wind; Projectmanagement met SharePoint

Eneco Wind; Projectmanagement met SharePoint

Eneco wil duurzame energie voor iedereen. In dat kader ontwikkelt en bouwt het energiebedrijf windparken in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. De windparken leveren vervolgens twintig jaar lang productie op. Voor het hele traject, van ontwikkeling en bouw tot beheer, is Eneco Wind  verantwoordelijk. Om dit gedurende de gehele levensduur van een windpark goed uit te kunnen voeren, is een goed documentmanagementsysteem cruciaal.

Documenten altijd beschikbaar

Sinds 2010 werkt Eneco Wind met SharePoint als informatieplatform voor het document-management van de projecten. Eén van de eisen had specifiek te maken met verschillende locaties. De eis was dat mensen op verschillende locaties met dezelfde documenten moesten kunnen werken.

Met SharePoint bleken werknemers in staat ook vanuit hun thuiswerkplek te werken. Bovendien zijn zij in staat in het veld hun eigen documenten te raadplegen. Het enige dat zij daarvoor nodig hebben is een internetverbinding.

Ieder project een eigen site

Voor alle projecten van Eneco Wind die zich nu in de ontwikkelingsfase bevinden, is een SharePoint projectsite ingericht voor het documentmanagement. Wanneer het project vervolgens in beheer komt, wordt de site overgedragen aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor dat traject. Deze manier van werken garandeert een zekere continuïteit.

Download het artikel

Meer weten over de toepassing van SharePoint bij Eneco? Download gratis het artikel en lees over de procesverbeteringen die het bedrijf doorvoerde.

 

Download artikel:
Eneco Wind; Projectmanagement met SharePoint

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Eneco Wind; Projectmanagement met SharePoint

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!