Een 360 graden klantbeeld met documentmanagement

Klantcontact hand in hand met documentbeheer

Een 360 graden klantbeeld met documentmanagement

De firma Eneco is enkele jaren geleden begonnen met digitaal werken. Ze hebben te maken met een diverse klantenkring en een grote verscheidenheid aan klantcontacten. Mede door gebruik te maken van geavanceerde document management technologieën worden input en output benut voor een optimale klantervaring. Op het kantoor van Eneco zijn zoveel mogelijk processen en documentstromen gedigitaliseerd. Zowel de inkomende als de uitkomende post wordt gedigitaliseerd en opgeslagen in het document management systeem Corsa. Waarbij de specifieke documenten zo veel mogelijk aan het desbetreffende klantdossier worden gekoppeld. Hierdoor heeft het klant contact center bij correspondentie of vragen direct alle informatie en documenten bij de hand en beschikt daarmee over een integraal klantbeeld.

360 graden klantbeeld
Het energiebedrijf maakt gebruik van Avanti als relatiebeheersysteem, dit is gebaseerd op Microsoft Dynamics. De afdeling customer care maakt gebruik van Avanti om klanten een goed antwoord te geven of een passend aanbod te doen. Eneco werkt er aan om ook informatie uit andere bronnen (telefoongesprekken, e-mailberichten en webformulieren) beschikbaar te maken in het Avanti relatiebeheersysteem. In de toekomst staat de integratie van social media ook op de planning. Dan is het voor het energiebedrijf werkelijk mogelijk om een 360 graden klantbeeld te realiseren.

Download de praktijkcase
Wilt u meer te weten komen over deze praktijkcase? Deze praktijkcase gaat nog verder in op Communicatie Output Management (COM) en Records Management. Download geheel vrijblijvend de volledige praktijkcase.

 

Download artikel:
Een 360 graden klantbeeld met documentmanagement

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Een 360 graden klantbeeld met documentmanagement

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!