Dynamics 365 geeft jouw gemeente een boost

Veilig en snel kennis delen

Dynamics 365 geeft jouw gemeente een boost

Een bloeiende gemeente weet dat ondernemingen van levensbelang zijn. Ze dragen bij aan economische groei en creëren werkgelegenheid in jouw regio. Zo zagen we dat na de Brexit een aantal Nederlandse gemeenten erin slaagden om grote multinationals naar zich toe te trekken. Zo verhuisde medicijnagentschap EMA naar Amsterdam en verhuist Unilever het hoofdkantoor naar Rotterdam. Weten wat er speelt bij ondernemers in jouw regio en kansen grijpen op basis van deze informatie; zo kan ook jouw gemeente bijdragen aan economische groei. Wat hierbij helpt is één centraal CRM-systeem zodat je relevante informatie makkelijk en snel deelt met alle afdelingen binnen de gemeente.

Een goed CRM-systeem zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Zo heb je overal en altijd toegang tot eventuitnodigingen, contactgegevens en contracten. Uiteraard AVG-compliant! Zo zorg je voor een proactief beleid en bied je inzichten die relevant zijn voor de economische groei in jouw regio.

Ontdek Dynamics 365 in dit Webinar

Met Dynamics 365 heb jij alle tools in huis om de ondernemingen uit jouw regio beter te bedienen. Bekijk dit webinar en ontdek de voordelen.

 

Download webcast:
Dynamics 365 geeft jouw gemeente een boost

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Bekijk hieronder uw webcast. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Bekijken en inschrijven
 


Wilt u de webcast direct bekijken?

Alleen de webcast bekijken
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Dynamics 365 geeft jouw gemeente een boost

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!