Data zijn goud waard!

Als je tenminste weet waar ze staan…

Data zijn goud waard!

Het klinkt heel basaal, maar toch is het de realiteit: veel bedrijven hebben bergen aan waardevolle data in hun bezit, maar kunnen ze niet terugvinden op het moment dat ze er wat mee willen. Dat is zonde, want zo haal je natuurlijk niet het maximale uit jouw dure BI-tools en dashboard. De oplossing: pak jouw ongestructureerde data als eerste aan. Zo zet je een eerste stap richting hoogwaardige data. Is dit herkenbaar? Geen zorgen, je bent zeker niet alleen! Op het Return on Information congres bleek dat veel aanwezigen worstelen met dit issue.

Verhaal uit het veld: Artsen zonder Grenzen

Johan Vranckx, Director Partnerships bij Knowliah, licht het belang van gestructureerde data toe aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk: Artsen zonder Grenzen. Ten tijde van de vorige ebolacrisis verzamelde deze organisatie bijna 300.000 documenten en bijna 1 miljoen e-mails met relevante informatie. Maar deze informatie gebruiken om lessons learned te formuleren, dat bleek een uitdaging…

Wil je weten hoe Artsen zonder Grenzen uiteindelijk dit gewenste inzicht verkregen? Download dan het artikel Uiteindelijk draait het allemaal om toegang en waarde van de informatie en lees verder.

Lees meer artikelen met als thema:
 

Download artikel:
Data zijn goud waard!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Data zijn goud waard!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!