Bereid je voor op de nieuwste ontwikkelingen in Office 365

AI en mixed reality worden steeds actueler

Bereid je voor op de nieuwste ontwikkelingen in Office 365

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Waar chatbots enkele jaren geleden nog exotisch en uitzonderlijk waren, zetten de meeste ondernemingen deze vorm van kunstmatige intelligentie nu met succes in. Het is zaak voor medewerkers op de IT-afdeling om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van de moderne werkplek en technologie zoals AI.

Altijd up-to-date

Welke veranderingen vinden er plaats in Office 365 en wat is de rol van de IT-afdeling hierin? Als gemeente is het belangrijk om mee te liften op de continue stroom van ontwikkelingen die Microsoft doorvoert in Office 365. Deze whitepaper wil je dan ook een antwoord bieden op vragen zoals:

  • Hoe vinden we een balans tussen controle en vrijheid van werken?
  • Wat is de rol van AI in Office 365?
  • Welke rol gaat Mixed Reality spelen in het bedrijfsleven?
  • En meer…

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op en laten je kort zien hoe gemeenten een balans kunnen vinden tussen controle en vrijheid van werken.

De balans tussen controle en vrijheid van werken

De manier waarop we met onze collega’s of andere instanties communiceren is de laatste jaren ingrijpend veranderd. We zijn al lang niet meer gebonden aan vaste werkplekken en desktops, maar kunnen altijd en overal aan de slag. Dit gaat gepaard met een aantal uitdagingen voor de IT-afdeling, want hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet buiten de organisatie om aan de slag gaan met schaduw-IT? Een belangrijk element hierin is bewustwording. Leg medewerkers geen restricties op voor het downloaden van applicaties buiten Office 365 om, maar vertel hen dat binnen Office 365 alternatieven beschikbaar zijn voor populaire apps zoals Slack, Google Drive en Dropbox. Een gedegen adoptietraject zorgt ervoor dat medewerkers het maximale halen uit alle tools binnen Office 365 en niet alleen de vertrouwde applicaties gebruiken zoals Word en Excel.

 

Download artikel:
Bereid je voor op de nieuwste ontwikkelingen in Office 365

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Bereid je voor op de nieuwste ontwikkelingen in Office 365

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!