BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine

De impact van de informatie-revolutie

BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine
Informatie is meer dan ooit de sleutel tot succes. Alleen met de juiste informatie op het juiste moment kunt u de juiste beslissingen nemen. Informatie is dan ook geëvolueerd tot een van de kritische productiemiddelen, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. En gezien de stormachtige ontwikkeling van bijvoorbeeld big data, mobiliteit, cloud en social media kunnen we gerust spreken van een informatierevolutie. BCT vat deze ontwikkelingen samen in de term ‘Infolutie’. 
 
De keuze voor de naam voor het magazine, ligt dan ook voor de hand: ‘BCT Infolutie’. BCT realiseert zich namelijk maar al te goed dat de manier waarop wij allen aankijken tegen en omgaan met informatie in het laatste decennium drastisch veranderd is. De uitdaging is om te midden van deze ‘Infolutie’ het productiemiddel informatie zo in te zetten dat het leidt tot innovatie en toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde voor de klant, voor burgers en bedrijven en voor u als organisatie zelf. 
 
Aan de hand van de bijdragen in dit magazine laten wij u zien dat BCT een sterke visie heeft waarbij de professional centraal staat. BCT ontwikkelt een werkomgeving die volledig is toegesneden op de primaire taak van deze medewerker. Hij beschikt over exact die informatie, die functionaliteit en die processen die hij nodig heeft om te excelleren in zijn functie. Wij zijn ervan overtuigd dat juist dan de geschetste toegevoegde waarde gerealiseerd kan worden. 
 
Na 30 jaar staat BCT voor een spannende nieuwe fase in haar ontwikkeling. We nemen u graag mee in de transitie naar de nieuwe mogelijkheden die voor ons liggen. Allereerst via dit magazine: ‘BCT Infolutie’. Vervolgens nodigen wij u graag uit om in ons nieuwe, moderne kantoor in Sittard, de innovaties die wij creëren in de praktijk te beleven.
 
Download het magazine
Benieuwd naar het magazin BCT Infolutie? Download deze dan nu geheel vrijblijvend door ons formulier in te vullen. U ontvangt dan geheel gratis via e-mail het magazine. 
Lees meer artikelen met als thema:
 

Download artikel:
BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!