Analoog werken met digitale middelen

Reis mee van analoog naar virtueel werken

Analoog werken met digitale middelen

Probeer je maar even voor te stellen hoe onze samenleving er in 2050 uitziet. Behoorlijk lastig, niet? Technologie zorgde ervoor dat we de realiteit kunnen aanvullen met digitale beelden via augmented reality. Machine learning helpt zorginstellingen met het verbeteren van voorspellende analyses. En de zelfrijdende auto? Die is dichterbij dan ooit. Dit alles hadden we ons 30 jaar geleden ook niet kunnen bedenken. Wat we wel weten is dat onze wereld er in 2050 heel anders zal uitzien, wat ook een grote impact zal hebben op onze manier van werken.

Op weg van analoog naar virtueel werken

Ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie gaan een steeds grotere rol spelen binnen informatiemanagement. Hoe gaan we om met de bergen data die we verzamelen? Hoe krijgen we grip op onze virtuele toekomst? Wat we zeker weten, is dat om van analoog werken te reizen naar virtueel werken onze reis via 4 fases verloopt. Deze whitepaper laat je kennismaken met de eerst stap, de transitie van volledig analoog werken naar hybride werken.

Analoog, maar toch niet helemaal

Volledig analoog werken, dat vinden we eigenlijk nergens meer. Geen enkele gemeente werkt uitsluitend met pen en papier en heeft geen internetverbinding. Toch is het papierloze kantoor nog steeds een utopie. Zo printen we nog steeds gemiddeld 16,1 pagina’s per dag. Wanneer gemeenten stappen zetten richting het papierloze kantoor, dan ligt de focus vooral op het digitaliseren van papier. De onderliggende processen verlopen volgens een analoog denkraam. Met andere woorden, we werken analoog en gebruiken daarbij digitale tools.

Op naar de volgende fase

Wat is de volgende fase van werken? Hoe vertaalt analoog werken zich naar onze bedrijfscultuur? Hoe bereid je de gemeente voor op deze stap? Zijn er aspecten uit de analoge werkomgeving die ook in de volgende fases van werk handig zijn?  Hoe ziet IT eruit in een analoge werkomgeving? Het antwoord op deze vragen vind je in deze inspirerende whitepaper! Reis je mee?

 

Download artikel:
Analoog werken met digitale middelen

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Analoog werken met digitale middelen

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!