Artikelen over Werken in de cloud bij gemeenten

Kies voor een werkplek in de cloud

Kies voor een werkplek in de cloudHoe kunnen jouw medewerkers voldoen aan de eeuwig rijzende verwachtingen van de burger in onze on-demand samenleving? De cloud biedt hierin een oplossing met een flexibele en moderne werkplek. Toch staan veel organisaties voor obstakels om daadwerkelijk over te stappen naar de cloud. Windows Virtual Desktop helpt je organisatie verder. Download deze whitepaper en kijk hoe dit in zijn werk gaat.

Bekijk 'Kies voor een werkplek in de cloud'

Met ons hoofd in de wolken

Met ons hoofd in de wolkenDe cloud is inmiddels zowel privé als zakelijk niet meer uit ons leven weg te denken. Het verandert op IT- en organisatorisch vlak een heleboel, maar verandering is niet altijd makkelijk. Hoe gaan organisaties hiermee om? Vanwaar komt de cloud-watervrees die sommigen ervaren? Deze vijfde whitepaper in de reeks ‘Survival of the Smartest’ zocht het uit en zet de cloud-feiten op een rij.

Bekijk 'Met ons hoofd in de wolken'

BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine

BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazineWat is die nieuwe digitale golf waar zoveel over wordt geschreven? Hoe werkt de gemeente Ede toe naar volledig digitaal werken en wat is digitale dementie? Dit en veel meer lees je in deze editie van BCT Infolutie, het magazine dat bedrijven en gemeenten laat zien hoe de moderne informatieprofessional zelfredzaam, duurzaam en verantwoordelijk blijft handelen. Lees snel verder.

Bekijk 'BCT Infolutie: Het Enterprise Information Management magazine'
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!