Artikelen over Bedrijfsprocessen bij gemeenten

Remote sensing: wat, waarom en hoe

Remote sensing: wat, waarom en hoeDeze whitepaper neemt je mee in de wereld van remote sensing. Wat is het precies, wat zijn de voordelen en hoe combineer je het met kunstmatige intelligentie. Deze whitepaper vertelt in detail wat remote sensing is en waar het al volop wordt ingezet. Verder vind je praktische tips zodat ook jij aan de slag kan met remote sensing en machine learning.

Bekijk 'Remote sensing: wat, waarom en hoe'

Procesgericht werken bij gemeenten: 5 tips

Procesgericht werken bij gemeenten: 5 tips“We gaan procesgericht werken, om onze informatie en processen op orde te krijgen”. Dit is niet de juiste insteek. De processen en informatie moet op orde zijn voordat u kunt beginnen met procesgericht werken. Bedenk van te voren: wat is het middel en wat is het doel? Deze whitepaper geeft 5 praktische tips over hoe u kunt beginnen met procesgericht werken bij gemeenten.

Bekijk 'Procesgericht werken bij gemeenten: 5 tips'

Substitutie volgende stap op weg naar vergaande digitalisering

Substitutie volgende stap op weg naar vergaande digitaliseringEr wordt door de provincie Drenthe al enige tijd gesleuteld om de processen en informatie zoveel mogelijk te digitaliseren. Het uiteindelijke doel is om helemaal geen papier meer nodig te hebben. Om op dit punt te komen moet er wel een officieel vervangingsbesluit genomen worden over substitutie van papier door digitaal op het gebied van zowel processen als informatie. Om dit besluit echter te kunnen nemen moet er kunnen worden aangetoond dat binnen de organisatie alles rondom digitalisering in orde is.

Bekijk 'Substitutie volgende stap op weg naar vergaande digitalisering'
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!