Over Eburg

Eburg heeft als doel inspiratie te bieden aan ambtenaren en bestuurders gerelateerd aan lokale overheden, door hoogwaardige informatie aan te bieden aan iedereen die in zijn dagelijks werk te maken heeft met beleids- en bedrijfsvoering. Op Eburg kunnen beleidsmedewerkers en bestuurders zich oriënteren of nader informeren over innovaties en ontwikkelingen in gebieden die relevant zijn voor lokale overheden.

Eburg is een platform waar de betrokken partijen onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website Eburg is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor wat persoonsgegevens van u als bezoeker. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de initiatiefnemers en worden vertrouwelijk behandeld.

Privacy Statement
Eburg hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wilt u meer weten over het beleid van Eburg op dit gebied dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.

Partnermogelijkheden & Websitebeheer
Wilt u meer weten over Eburg? Neem dan contact op met Heliview Online (projectbureau).

Partnermogelijkheden
Bob Oord
035 - 698 2255
bob.oord@heliviewonline.nl

Webbeheerders
Campagne Team Eburg
035 - 698 2255
info@eburg.nl

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!