Archief

AVG- over open deuren en botsingen met de Archiefwet

Yes, het is bijna D-day voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Top, want persoonsgegevens zijn in de verkeerde handen meer dan goud waard. Organisaties moeten aan de bak om de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaan op een verantwoorde manier in te richten. Dat betekent nogal wat! Zeker voor de overheid.
Door: Doxis | Getagd met: , | Plaats reactie

Haal als gemeente meer uit je accountmanagement met een professioneel CRM

Toen het Europees Medicijn Agentschap (EMA) begin 2017 aankondigde uit Londen te vertrekken, wilden alle grote Europese steden de farmaceutische organisatie binnenhalen. Een klap voor het Verenigd Koninkrijk, maar een opportunity voor de rest van Europa. Uiteindelijk bleken Amsterdam en Milaan de beste kaarten te hebben, waarna een loting bepaalde dat het Amsterdam werd. Het is slechts één van de gevolgen van de Brexit: organisaties en gemeenten die gedwongen worden om strategisch na te denken over nieuw vestigingsbeleid.
Door: InSpark | Getagd met: , , , | Plaats reactie

4 Tips voor werken met Office Templates

Een van de minst gebruikte, of verkeerd toegepaste functie van Microsoft Office is misschien wel de ‘templates’ functie. Echter, wanneer je deze juist toepast kunnen Office templates de gebruiker juist een flinke boost in productiviteit en werkervaring geven. IN dit blogs vind je handige tips die jouw organisatie kunnen helpen bij het gebruiken en toepassen van deze Office templates.
Door: iWriter | Getagd met: , | Plaats reactie

Huisstijlmanagement trends voor 2018

Het belang van de huisstijl als onderdeel van de branding neemt alsmaar toe. De huisstijl dient als belangrijk middel om je corporate identity te onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe kun je je als organisatie nu het beste onderscheiden? Lees hieronder over de nieuwe trends op het gebied van huisstijlkenmerken en huisstijlbewaking.
Door: iWriter | Getagd met: , | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!