Eburg Blog

De partners van Eburg bloggen op deze plek over relevante overheidsthema's als documentmanagement, kcc's, cloud computing enzovoort.

Laatste blogberichten

Rutte III: No proof when we eat old digital pudding

Met de presentatie van Rutte III op het bordes kan er eindelijk een missionair kabinet aan de slag. Met als motto: vertrouwen in de toekomst. Is dit vertrouwen in de toekomst richting een digitale samenleving met een overheid, mét goede dienstverlening, mét vertrouwen van de burger, gerechtvaardigd?
Door: Doxis | Getagd met: | Plaats reactie

Een einde aan de kerstkaart-ellende: 5 tips

Een keer per jaar hoef je de marketingkamer van menig organisatie niet binnen te komen. Dat is meestal rond deze tijd, eind november, en duurt tot eind december. Marketing is namelijk dan voornamelijk bezig om alle klanten bij elkaar te verzamelen om zo een unieke Kerst-beleving toe te kunnen sturen. Super goed idee.. maar het kan handiger!
Door: InSpark | Getagd met: | Plaats reactie

Huisstijlmanagement achter de schermen

Er is de laatste tijd veel kritiek op het onderwerp huisstijlmanagement. Critici geven aan dat huisstijlmanagement teveel vanuit het grafisch ontwerp wordt bekeken. De communicatieve en organisatorische kant van het managen van de huisstijl zou meer aandacht verdienen, omdat ook deze aspecten een belangrijk aandeel hebben in het onderscheiden met jouw ‘Corporate Identity’. Om deze aspecten te managen zijn verschillende maatregelen onderzocht waarmee de kwaliteit van huisstijlmanagementverhoogd kan worden.
Door: iWriter | Getagd met: , | Plaats reactie

Document Output Management: Waarom is dit belangrijk?

Klantgerichte communicatie vraagt in de meeste gevallen om maatwerk. Het groeiend aantal communicatiekanalen maakt het managen van document output complexer. Met de almaar intensiever en complexer wordende documentstromen binnen organisaties is het vandaag de dag dan ook noodzakelijk geworden om te investeren in document output management. Document output management biedt bovendien handvatten voor efficiënte en effectieve communicatie met klanten.
Door: iWriter | Getagd met: , | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!